Dan is behandeling via vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering of door de consulten zelf te betalen mogelijk een optie.

Wanneer we het heden ervaren voor wat het werkelijk is, dan is het meestal verrassend onbelast.

Drs. Ingeborg Bosch

Ik werk vanuit het gedachtegoed van Ingeborg Bosch, een Nederlandse psychologe die een vrij jonge therapievorm heeft ontwikkeld, Past Reality Integration , PRI  (2000).

Deze therapievorm richt zich op het leren herkennen en ontmantelen van overlevingsstrategieën (afweren) die we als kind ontwikkeld hebben en die toen levensreddend waren maar die, ook al zijn ze nu niet meer nodig, in ons volwassen leven nog steeds geactiveerd kunnen worden en tot problemen kunnen leiden.

Deze afweren zelfstandig leren opsporen, herkennen en ontmantelen, zodat u deze geleerde vaardigheden ook buiten de behandeling in uw leven kunt toepassen, is de focus van deze vorm van psychosociale behandeling en therapie. Sinds januari 2016 volg ik het professionele trainingsprogramma van Ingeborg Bosch om de PRI methode adequaat te kunnen aanreiken in behandelingen. Inmiddels ben ik PRI therapeut I.O.

 

Maak in 2 minuten kennis met de grondlegster van PRI® Ingeborg Bosch:
https://youtu.be/ftu8k-EbHkA

 

Een vertolking die mij raakte vindt u in onderstaande link


https://www.youtube.com/watch?v=0g8GUHxH1sc


 

Vergoeding

Indien u voor deze vorm van behandeling in aanmerking wilt komen, is het handig eerst bij uw verzekering te checken of uw verzekering NFG aangesloten therapeuten vergoed. (niet alle verzekeraars vergoeden NFG aangesloten behandelaren). Als u niet aanvullend verzekerd bent, kunt u de consulten ook zelf betalen of in overleg met uw werkgever kijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor een overzicht van verzekeraars die vergoeden kijk op deze link: https://www.de-nfg.nl/zorgvergoedingen.html. 

Annulering van afspraken binnen 24 uur wordt bij u in rekening gebracht.
Annulering van afspraken voor die tijd, worden niet bij u in rekening gebracht.

Aanmelding kan door een mail te sturen naar info@ubovenaan.nl of via de PRI website www.prionline.nl 


AGB code Praktijk: 90060579

RBCZ Licentienummer 810393R
RBCZ Licentienummer 810393R
NFG Registratienummer 8217
NFG Registratienummer 8217